Longman Dictionaries Online
Enrich your website for free
  Продукти и услуги | Promethean


От 2008 година ние сме официален партньор на Promethean за България. Магията на новите технологии е достъпна и за децата в нашата страна. Ученици и учители от различни градове вече се радват на новите си интерактивни дъски Activboard, както и на разнообразните аксесоари от линията Activ на Promethean. Тяхната единствена цел е да направят работата в клас удоволствие за всички. 

Promethean e глобален лидер в разработването на интерактивни технологии, свързани с обучението. Тези технологии дават възможност на учителите да образоват, оценяват и мотивират своите ученици по нов начин. Разработени от и за преподаватели, интерактивните бели дъски на Promethean – Activboard – са наградени с множество отличия за иновации в областта на образованието. Днес над 260 000 преподаватели в целия свят използват Activboard като неизменна част от учебния процес. Над 10 милиона деца в 80 страни получават по-качествено образование благодарение на интерактивните бели дъски на Promethean.

За разлика от другите интерактивни бели дъски, които се предлагат на пазара, продуктите на Promethean са специално разработени за реалните условия в класната стая. Те спестяват време на преподавателя при подготовката на урока, а учебният час става по-увлекателен от всякога.

Желаещите да се запознаят с всички продукти на Promethean имат тази възможност чрез откритите ни постоянни Изложбени зали:
Варна, ул. Янкул войвода 30, ет. 1
София, ул. Врабча 13, ет. 1
Пловдив, ул. Цанко Дюстабанов 43
Бургас, ул. Възраждане 12, ет. 1

В българското представителство на Promethean работят квалифицирани служители, преминали специална подготовка във Великобритания за инсталация, поддръжка и обучение на потребителите на интерактивни дъски.

Заедно с продуктите на Promethean предлагаме също:
- безплатни презентационни семинари за запознаване с новата технология
- безплатни консултации за избор на най-добрата конфигурация за конкретни учебни условия
- обучителни семинари за преподавателите, които вече са внедрили технологията в училище.
 
  Copyright САН П.Р.О.Как да поръчатеОнлайн бюлетинКонтакти