Opportunities for Bulgaria Exams Maximiser назад към списък
Подготовка за Външно оценяване на ученици в 8 клас с интензивно изучаване на английски език

Помагалото Exams Maximiser е замислено и изготвено за формиране и развиване на рационален подход към работата с изпитни материали като теста за външно оценяване след 8 клас, матурата и международни изпити, ориентирани към ниво В1 – В2.

Какво включва учебното помагало:

- Комплекс упражнения, развиващи следните компоненти от изучаването на езика: умения за слушане с разбиране, умения за четене с разбиране, умения за писане на свързан текст по зададена тема, лексико-граматични навици.

- Практически указания и упражнения, насочени към прилагане на компенсаторни техники за дадена речева дейност.

- Препоръчителни стратегии за правилно изпълнение на изпитните задачи.

- Задачи от изпитен тип, ориентирани към интеграция на всички отработени стратегии.

- 4 примерни теста по формата на теста за външно оценяване след 8 клас: 2 теста за профилираните и 2 теста за професионалните училища и паралелки.

- Отговори и насоки, свързани с избора на верен отговор, които дават възможност на учениците да се подготвят и проверяват сами, да следят напредъка си и да подобрят представянето си на изпита.

 

Указанията в Exams Maximiser са на български език, за да се избегнат възможни езикови затруднения и да се предотвратят неточности в разбирането на инструкциите и стратегиите за изпълнение на задачите. Целта е разбиране на универсалността при използването на дадените стратегии във всеки език и формиране на алгоритъм за ефективна комуникация на всеки език, включително и родния.

 

Exams Maximiser може да се използва както от преподавателите в учебния процес паралелно с Opportunities for Bulgaria или други учебници, така и от учениците в процеса на самоподготовка.
Opportunities for Bulgaria Exams Maximiser
Книга + аудиодиск
18.80 лв.
 
  Copyright САН П.Р.О. Как да поръчате Онлайн бюлетин Контакти