Условия за поръчка и доставка през уебсайта на Pearson Longman България

Онлайн поръчки

Онлайн поръчки през уебсайта на Pearson Longman са възможни само за някои заглавия и са ограничени до 2 броя от артикул. За поръчки над това количество, моля свържете се с вашия представител на Pearson Longman.

Декларация за защита на лични данни

Чрез потвърждаване на онлайн поръчката Вие предоставяте изричното си съгласие „С.А.Н.- ПРО“ ООД да съхранява, обработва и трансферира личните ви данни за целите на предоставяне на услуги, свързани със закупуване на учебници, учебни помагала и материали, речници и всички други продукти, които се предлагат за онлайн продажба от “С.А.Н.- ПРО” ООД. Предоставените лични данни ще се съхраняват в „С.А.Н.-ПРО“ ООД за срок не по-голям от 20 години. Съгласно правата ви по чл. 34а от ЗЗЛД имате право да възразите срещу обработването на личните ви данни или срещу предоставянето им на трети лица с писмено заявление до „С.А.Н.-ПРО“ ООД “ ООД, подписано от вас и подадено до адреса на „С.А.Н.-ПРО“ ООД “ ООД в гр. Варна, ул. Янкул войвода 30, ет.1, ап.1; имате право, когато пожелаете, да оттеглите даденото от вас съгласие личните ви данни да бъдат обработвани за целите на предоставяне на изброените по-горе услуги, като изпратите имейл на promotion@longman-bulgaria.com. Вие имате право на достъп до личните ви данни и правото да искате от „С.А.Н.- ПРО“ ООД заличаване, коригиране или блокиране на личните ви данни с писмено искане по начина, посочен по-горе. Чрез потвърждаване на онлайн поръчката си декларирате, че цялата предоставена от вас информация е пълна и вярна, както и че предоставяте доброволно личните си данни и сте съгласен/а всички и всякакви ваши лични данни да бъдат обработвани, съобразно предвиденото в настоящата декларация, за целите, изрично посочени в настоящата декларация.

Цени:

Всички учебници, учебни помагала, аудио и други материали са с корична цена в български лева с включен ДДС. За да бъде приета и изпълнена поръчката Ви, трябва да сте попълнили коректно всички полета на формата за поръчка.

Начин на доставка:

Онлайн поръчките, направени чрез уебсайта на Pearson Longman, се доставят с куриер с наложен платеж. Сумата за доставката се добавя автоматично и зависи от общата сума на поръчката.

Срок на доставка:

Срокът за доставка на онлайн поръчките е до 3 работни дни. В случай, че заявените заглавия не са налични, ще получите отговор на вашия имейл за срока на доставка на вашата поръчка.

 
  Copyright САН П.Р.О. Как да поръчате Онлайн бюлетин Контакти