Longman Dictionaries Online
Enrich your website for free
  Продукти и услуги | PTE


От 2008 година насам в сътрудничество с Edexcel представляваме акредитираните изпити по английски език PTE General и PTE Young Learners. От 2011 година открихме и изпитен център на PTE Academic.

 
PTE Academic е най-модерния и единствения международно признат изпит стриктно обвързан с Общата европейска езикова рамка. Резултатите от този тест се признават от над 950 университета от над 30 държави в света като броя на университетите расте непрекъснато. PTE Academic се провежда само в оторизирани от Pearson VUE изпитни центрове, които отговарят на изключително високи стандарти за поверителност и сигурност. Повече информация на ИЗПИТИ, както и на www.pte-bulgaria.comwww.bgexamboard.com и www.pearsonpte.com

 
PTE General и PTE Young Learners са международни сертификати, които тестват възможностите на кандидатите да прилагат знанията си на практика. Приложими са както за деца до 14 години, така и за тези, които се нуждаят от сертификат за владеене на английски език с цел работа или кандидатстване. Валидни са за цял живот. Ако имате PTE сертификат, можете да кандидатствате в университети и колежи във Великобритания, България, Холандия, Италия, Полша, Гърция и други европейски държави.

Изпитните сесии са всяка календарна година през месеците май, юни, ноември и декември. Провеждат се в събота и точните дати за писмения изпит се обявяват в началото на годината. Устната част се провежда в рамките на 2 седмици преди писмения изпит или в деня на изпита, като графикът се определя от изпитния център.

Кандидатите трябва да се регистрират предварително в най-близкия изпитен център или в офисите на Pearson Longman – Bulgaria.

В България, до момента над 1000 души положиха изпитите РТЕ General и PTE Young Learners в над 30 изпитни центъра във Варна, София, Пловдив, Бургас, Велико Търново, Русе, Плевен, Стара Загора, Добрич, Хасково, Карлово, Казанлък, Ботевград, Перник, Силистра, Враца, Шумен, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян.

През 2010 година нашата фирма „С.А.Н. ПРО” осигури безплатно явяване на РТЕ General на над 200 ученици от паралелките с интензивно изучаване на английски език в Профилираните, Професионалните гимназии и СОУ в България. Тези ученици се подготвяха в училище с учебната система Opportunities for Bulgaria и всички преминаха успешно изпита и получиха сертификат за ниво 2 на РТЕ General.

Повече информация за изпитите и изпитните центрове на ИЗПИТИ, както и на www.bgexamboard.com и www.pearsonpte.com

 
  Copyright САН П.Р.О.Как да поръчатеОнлайн бюлетинКонтакти